Libra Logistics er en virksomhed der eksporterer
Møbler og Interiør, produceret
i Bosnien & Hercegovina.

Efter at have tilbragt 24 år i Danmark, besluttede Resad Turanovic i 2019 at vende tilbage til sine rødder i Bosnien og Herzegovina. Han forlod sin familie, job og venner med en vision i tankerne. Succes afhænger blandt andet af beslutningen om at gå i gang med dine egne professionelle ambitioner uden det mindste kompromis og at begynde at investere din egen viden, talent og erfaring. Han så et stort potentiale i møbelindustrien i Bosnien-Hercegovina. Det handler naturligvis om den personlige energi du investerer i projektet, men Resad indrømmer ikke nogen form for undskyldning for, at noget er umuligt at producere i Bosnien-Hercegovina.

Ser man på samfundet som helhed, så Resad, at der var en slags modstand mod ensformighed. I dag har vi individer, der ønsker at identificere sig selv gennem hvad de bærer, hvad de kører, hvad de spiser. Du har en informeret forbruger og selvfølgelig ønsker han at blive personaliseret i hvert segment. Den profilerede forbruger ønsker at vide alt om produktets oprindelse, og hvordan du har produceret det.

Takket være dette er succes for out-sidere som os fra Bosnien-Hercegovina også mulig. Naturligvis kræver det en oprigtig energi, kræfter, mod og viden; denne oprigtige energi respekteres og anerkendes af forbrugeren, hvad enten det er i Bosnien eller det vestlige marked. Et oprigtigt og kvalitetsprodukt vil helt sikkert nå sin slutkunde på de mest krævende markeder i verden. Den slags entusiasme er meget vigtig for at starte enhver virksomhed.


I dag har vi en situation hvor Bosnien består af flere mindre fabrikker, i modsætning til de store systemer, vi havde før. Fordelen ved disse fabrikker er deres fleksibilitet og evne til at handle hurtigere, men i modsætning til store systemer kan de ikke have den komplette infrastruktur, der involverer design, markedsføring, produktion, salg.

Et vellykket produkt betyder ikke kun kvalitetsdesign. Dette produkt skal følges af andre faktorer i samme kvalitetsniveau, nemlig produktkvalitet, kvalitetsproduktion, markedsføring, salg, distribution. For at kunne afslutte en sådan cirkel kræves et meget professionelt team.Libra Logistics spiller en stor rolle i dette, ikke kun inden for distribution, men også inden for rådgivning, marketing og salg. På denne måde har producenter et lettere job, fordi de kun skal bekymre sig om at producere.


Al anden produktudvikling, markedsføring og salg er ikke længere deres bekymring. Libra Logistics består både direkte og indirekte i øjeblikket af flere lokale fabrikker, dvs. hundredevis af medarbejdere. Vi ser dette som et ekstraordinært potentiale, når det kommer til at ansætte vores folk.

Vores mission er at integrere kvalitetsprodukter af velkendte mærker, der er produceret med passion og mod, og vores teams professionelle service i et katalogudbud, der kan imødekomme alle vores potentielle kunders behov. Libra Logistics analyserer kundernes behov og reagerer ved at tilbyde et afbalanceret forhold mellem pris og kvalitet.

En tilfreds kunde er hvad vi lever for.

KONTAKT

Hvis du arbejder i/ejer en møbelbutik, arbejder som indkøber eller arbejder som indretnings arkitekt og synes at vores produkter er spændende, og kunne tænke dig at høre mere om dem og et eventuelt fremtidigt samarbejde, så kan du kontakte os på en af følgende måder:

Tlf: +387 (0)60 327 8806
E-mail: RT@Libra-Logistics.com


Send us a message